Veckan

    Datum: 2010-07-14 Tid: 10:41:37
Denna vecka blir det mycket att göra..
Idag är det Usö för Felix som gäller, ska kolla ögonen pga skelning...
Imorron ska jag träffa en vän..
Fredag baka o greja hela dagen inför lördag då är det dop för Felix..
Jaa söndag är väl den dag man får vila ut ordentligt efter veckan :)

Snart har Emil äntligen semester i 1 vecka..
Han är nyanställd så egentligen skulle han inte ha semester alls men fick ändå 1 vecka, superskönt..
Har bestämt att åka till skara sommarland men fick veta att första bästa dag för hundvakt är den 1 augusti på Tindras födelsedag så då åker vi till Skara då :)
Tror inte Tindra blir besviken för det hehe...
Vill helst inte lämna på hunddagis då Buster inte tycker om andra folk och inte går ihop med andra hundar, hellre lämna till hundvakt som känner våra hundar...

Under veckan som gått har Anton varit med brorsan o hans kompisar till västerås o kollat på Powermeet, Anton fick i förtroende av mig ta med sig min kamera för att fota bilar osv, det gick bra han var duktig.. Har inte lagt in bilderna i datorn men när jag gjort det ska jag lägga upp dom här..

Vi har varit o badat flera gånger i Lången, mycket fint och bra ställe att bada på, det är långgrunt perfekt för barnen, varmt vatten, fotbollsplan osv... riktigt mysigt där..

Boss har kommit in i spökåldern nu...
D.v.s rädd för saker som är helt naturliga, tex om han ser folk han inte känner igen, kan han stanna upp o stirra jättemycket ev skälla lite o försöka gå undan.. så här var han inte för 2 veckor sen.. Trodde vi gjort fel först men läste sen att det kunde vara spökåldern..
Hoppas det går över snart men det gäller att ignorera sånt beteende så det inte förstärks för då sätter det sig fast i hans huvud att nya människor är "farliga" det vill vi ju inte..
Hoppas det stannar så att han bara är reserverad av nya människor och inte börjar bli rädd för soptunnor o sånt..hehe..


Ha det vi hörs ;)

Kommentarer
Postat av: Fia

Jobbigt med spökåldern, men hoppas det går över snart...

Härligt med värme, men för min del blir det bara skuggan därhemma, vill ju inte precis ta ut Amy på äventyr ännu, så det får räcka med besöket hos min mamma. :) men hoppas att värmen är kvar ett tag till, så att vi kanske kan åka iväg och ta några dopp någon dag.

härligt med en veckas ledigt för Emil! :)



ha det bra ni! kram

2010-07-14 @ 19:00:19
URL: http://edwugo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P
Trackback
RSS 2.0