Produkter från MUS

    Datum: 2010-01-29 Tid: 20:06:18
Tänkte visa vad för produkter jag köpt från MUS :):)

Foundation :)



Gul neutralizer som jag ska blanda med foundationen pga min hud är och lätt blir röd tex om det är kallt eller varmt osv..


Foundation borste :)


Puder men självklart inte denna färg, utan en ljus men fanns ingen bild..


Jaa det var mina bas grejer än så länge, kommer iaf handla mera där när jag har pengar, det är ganska dyrt men sminket är såå drygt så det är värt priset....

MUS

    Datum: 2010-01-26 Tid: 18:50:02
Oj nu var det ett tag sen jag bloggade.. :)

Idag har jag varit på Make Up Store (MUS) och gjorde en privat sminkning...
Kändes jätte bra och dom är verkligen duktiga där, de både lyssnar och ger deras egna tips...
Jag valde att göra en vardags sminkning men ändå med färg så att man ser pigg o fräsch ut, blev jätte nöjd med resultatet..

Köpte även några produkter därifrån som jag ska försöka mig på sen när jag har tid hehe :):)
Fick många bra tips och hoppas bara jag kan komma ihåg dom tills jag ska sminka mig igen hehe...

Får bli ett kort inlägg..

Förbannad...

    Datum: 2010-01-12 Tid: 20:25:17
Förra veckan var jag på Mvc för en rutinkoll, där såg min BM att SF måttet stått still i 2 veckor och sa att om det fortfarande är så på tredje veckan så måste jag in till specialist mödravården för en tillväxt koll genom ultraljud.. Jag blev genast orolig även fast Camilla (min BM) försökte lugna mig att det är  normalt att det avtar för att sen växa igen... Men samtidigt var jag orolig pga att jag tyckte barnet inte rörde sig som det skulle.. Camilla tyckte då att jag skulle in till spec mödravården för ett CTG koll... Okej fick en tid akut och mamma körde mig dit..
Fick kolla CTG i ca 15 min samtidigt som jag skulle registrera foster rörelser genom knapptryckningar... När det gått 15 minuter fick jag vänta i väntrummet en stund innan jag fick träffa läkaren, när jag träffade läkaren blev jag irriterad direkt för det var en invandrare (inget emot dom alls men just hon som jag träffade kunde knappt svenska) och då kände jag men vafan man vill ju kunna kommunicera ordentligt.... Men hon sa iaf att det såg bra ut o så.. Sen ville hon göra ett ultraljud och då passade jag på att berätta om SF måttet att det stått still i 2 veckor och att jag var orolig, hon sa visst de kunde göra en tillväxt koll när jag ändå var där.. Skönt tänkte jag...
När allt var klart så sa hon att fostervattnet var normalt o det såg bra ut, sen berättade hon att bebisens vikt uppskattades till 1997 G vilket är en avvikelse på 600 gram  = -23 % och hamnade genast precis på nedersta kurvan.. blev jätte orolig och fick först info att jag skulle tillbaks redan veckan efter för en till koll.. Okej sa jag.. Väntade i väntrummet tills jag skulle boka ny tid, då kom läkaren tillbaks och sa att hon räknade fel det var inte -23 utan -13% så  2 veckor kunde jag få en ny tid för ultraljud koll..
Det var all info.. Åkte hem och var jätte orolig att det skulle vara ngt fel osv.. Jag ringde Camilla som försäkrade att bebisen ligger på normalkurva och att det inte var något att oroa sig över.. Inte hjälpte det men jag litade iaf på henne och träffade henne igen idag.. Berättade självklart att jag var orolig över att det inte skulle ha växt något under denna vecka och att det skulle innebära att om det inte hade växt idag så skulle det ju ligga under normalkurvan.. Camilla tittade konstigt på mig och sa är det denna kurva du fick se på USö..
Tittade på hennes skärm och upptäckte att jag fått fel info från början på Usö, bebisen låg på över normal strecket och uppskattades väga lite över 2,3 vilket är en avvikelse på 300 G som är normalt då alla bebisar inte väger lika mycket..... Fyfan vad jag blev arg, hur kunde de låta mig åka hem från Usö ovetandes att det blivit fel i räkningen och att bebisen visst låg på normalvikt... Jag som varit så förbannat orolig över detta..
Seriöst det som ska finnas kompetent personal på Usö och ändå gör det sån grovt misstag utan att rätta mig innan jag åker hem??? vad är det för knäppskallar???
Är så frustrerad... Men SF måttet hade växt idag så nu behöver jag inte oroa mig alls :):)
Ska dock ändå tillbaka för koll med ultraljud nästa vecka eftersom det ändå är inbokat...

Hoppas ni orkade läsa detta inlägg..
Nu ska jag glo på teve..

ha det, vi hörs :)

2010

    Datum: 2010-01-03 Tid: 22:29:30
Vill önska alla en god fortsättning på året :) Hoppas det blir ett bra år för alla..

Nu är det "bara" 4 veckor kvar till BF :) känns som en evighet bara för det är så snart..hehe..

Julafton firade vi först hemma med min familj medans Emil jobbade dag sen när han kom hem så åkte vi till hans föräldrar... Glömde kameran hemma, blev arg för nu finn det så lite bilder...

Nyårsafton firade vi hemma med min familj åt lite gott o spelade lite poker..
Vid 12 slaget gick vi ut på baksidan där vi skålade allihopa.. Barnen tyckte det var skoj och tyckte om att se alla fyrverkerier...

Lite bilder kommer också.. :)



















Nyårsafton :) Så fina mina älsklingar..

RSS 2.0